Happn Mod Apk 26.21.2 Nieuwste versie downloaden

Green Panda Games

5 (5)
Happn Mod Apk 26.21.2 Nieuwste Versie Downloaden
Applicatie naam Happn Mod APK
Uitgever Green Panda Games
Genre Strategie
Laatste versie v2.18
Maat 136 MB
Totaal aantal installaties 10,000,000+ downloads
Geschatte jaren Rated for 3+
MOD-info (Premium ontgrendeld)
Besturingssysteem vereist 5.0 and up
Krijg het aan Google Play
Bijwerken September 20, 2022

Tegenwoordig is het niet eenvoudig om een ​​perfecte partner te vinden. Het kost veel moeite en tijd. Zoals u weet, verbetert geavanceerde technologie het leven van mensen. Nu ben je niet alleen beperkt tot het spelen van games en scrollen door sociale media-apps.

Er is een datingapplicatie die speciaal is ontwikkeld voor het vinden van partners. Het is een heel eenvoudige app. Je kunt deze app gratis downloaden op je Android- en iOS-apparaten.

Happn Mod APK

Wat is Happn APK?

Het is een dating-app. In deze app vind je je wederhelft door je mooie foto's te uploaden. Eerst maak je je eigen account aan op de app en upload je foto's die iedereen kan zien en je gemakkelijk kan benaderen. Meer dan 90 miljoen mensen gebruiken deze geweldige app wereldwijd om hun match te vinden. Het is een gratis app om te downloaden. Er zijn enkele premies die u met geld koopt.

Wat is Happn Mod APK?

Deze app is gratis en 100% veilig. Het is gemakkelijk te gebruiken en heeft een gebruiksvriendelijke interface. De originele versie heeft een aantal extra functies die worden betaald en om ze te gebruiken moet je een premium abonnement nemen voor 3 maanden tot 1 jaar met verschillende prijzen. De aangepaste versie van Happn Mod APK heeft echter alle extra functies gratis, zoals flashNotes voor iedereen, mensen zien die je profiel bekijken en vele anderen.

Happn-APK downloaden

Vind je levenspartner door Happn APK te downloaden. Maak je openbare profiel aan, voeg mensen toe en chat met ze.

Happn Premium Mod-APK downloaden

Je krijgt gratis alle premiumfuncties ontgrendeld in deze kopieversie van de originele dating-app met onbeperkt geld.

Happn-app voor Android downloaden

Download deze app op je Android-apparaten die geweldige functies heeft. Het helpt je om de perfecte match uit verschillende landen te vinden.

Happn-datingsite downloaden

Het is een 100% veilige dating-app waarin je al je persoonlijke informatie geeft en je eigen profiel maakt met duidelijke gezichtsfoto's.

Functies

Maak je profiel aan

Eerst moet je je profiel aanmaken om verder te gaan in de app. De app vraagt ​​je veel dingen over jezelf om het profiel te maken, zoals je lengte, bewegingsgewoonten, kookvaardigheden, eetgewoonten en locatie. U kunt een keuze maken uit meerdere opties van deze vragen.

Vind je andere helft

Mensen van over de hele wereld maken hun account aan op Happn APK om hun wederhelft te vinden. Na het aanmaken van een account verschijnen er tal van andere profielen op je scherm. Je kunt hun foto's zien als iemand indruk op je maakt; kunt u bij hem/haar terecht.

Maak vrienden over de hele wereld

Het is hetzelfde als andere sociale media-apps waar je mensen kunt toevoegen, met ze kunt chatten via berichten, video- en audiogesprekken en je beste foto's kunt uploaden naar je account. Maar hier ben je met een specifiek doel om je match te vinden.

Makkelijk te gebruiken app

De app verzamelt vanaf het allereerste begin al uw persoonlijke informatie en uploadt deze naar uw openbare profiel. Er is een nieuwsfeed waar u de profielen van andere mensen kunt zien. Kortom, het is een handige datingapplicatie.

Beveiligde app

Wanneer u deze app opent, zijn enkele machtigingen van u vereist, zoals toegang tot uw persoonlijke gegevenslocatie en andere. De app zal uw locatie niet openbaar tonen, het doet dit alleen voor hun polisvoorwaarden.

Happn Mod APK

Mod-functies

Premium gratis

Er zijn veel betaalde services in het origineel die u zult gebruiken door echt geld te betalen. Maar de mod-versie is volledig gratis te gebruiken. Je kunt wie je leuk vindt en ze zullen het niet weten, 10 flashNotes per dag verzenden en onbeperkt liken zonder iets te betalen.

Geen advertenties

Nu kunt u een dating-app zonder advertenties gebruiken, de mod-versie heeft geen advertenties. Meestal haten mensen advertenties omdat ze erg irritant zijn terwijl je door de app scrolt. Daarom verwijdert deze versie advertenties.

Gratis Alles

Je hebt onbeperkt en gratis alles. Er is niet zo'n functie die u koopt met geld en verzamelmunten. U heeft eenvoudig en gratis toegang tot alle betaalde en gratis diensten.

Happn Mod APK

Conclusie

Als je al heel lang op zoek bent naar een levenspartner, dan zal het downloaden van deze applicatie je veel helpen. U maakt uw openbare profiel door uw geweldige functies toe te voegen. Je kunt nieuwe vrienden uit verschillende landen toevoegen. Gebruikers van de mod-versie hebben veel plezier; ze hebben gratis toegang tot alle extra functies. Chat live met mensen en vind je match in deze app zonder enige beperking.

Aanvullende informatie van Google Play:
  • Bijwerken
  • Prijs$0
  • Totaal aantal installaties 10,000,000+ downloads
  • Geschatte jaren Rated for 3+
Goede snelheid en geen virussen!

Op onze site kunt u eenvoudig gratis downloaden Happn Mod APK v2.18! Allemaal zonder registratie en sms!

aanbevolen voor jou

Leave a comment